KASTAMONU / TOSYA - Ortalıca Ortaokulu

8.sınıflara yönelik kazanım izleme sınavı 16 Ocak 2024 Salı günü yapılacaktır.

Ara

12-18 Aralık 'Yerli Malı Haftası' öğrencilerimizin evlerinden getirdikleri doğal ürünler ile kutlandı. Bunun yanında teknoloji ve diğer bütün ürün pazarlarında yerli malı kullanmanın önemi çocuklar tarafından aktarıldı.

Ara

6. sınıf 1. dönem 2. yazılı sınavlar Türkçe ve matematik dersleri için 26 Aralık 2023 Salı günü ülke genelinde yapılacaktır.

Kas

ANIZ YANGINLARI TOPRAĞA VE ÇEVREYE ZARAR VERİR.

Kas

Okulumuz Öğrencileri Tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI OKULUMUZDA COŞKU İLE KUTLANDI.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında bilimin ve sanatın tüm yurtta yayılmasına katkı sağlamak için Tosya Bilim ve Sanat Merkezi idareci ve öğretmenleri okulumuz öğrencileriyle buluştu.Öğrencilerimiz yaparak yaşayarak birçok etkinliğe katıldı.Kurum Müdürü Sayın Ramazan DANACI ve tüm öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ekm